Potpuno novi Alma ClearLift
Prvi frakcijski laserski neablativni Q-switch Nd:YAG laser
Alma ClearLift je najsveobuhvatnije Q-Switch Nd: YAG rješenje za tretmane dostupno danas. Jedan laserski modul tretira 3 različite indikacije za sve tipove kože, s novom i jedinstvenom tehnološkom inovacijom za svaku od indikacija.
Maksimalna snaga
Neablativni Q-Switched Nd: YAG 1064 nm laser visoke snage i QTP adapter, koji udvostručuje lasersku frekvenciju na 532 nm, ima jedinstvenu konfiguraciju s dvostrukom laserskom šipkom koja maksimizira proizvodnju energije za veću učinkovitost tretmana.
Optimalni rezultati
Tretman je baziran na jedinstvenom metodu energetske disperzije, emitirajući puls uske širine s višestrukim vrhovima energije, što dovodi do učinkovitijih tretmana uz veću udobnost po pacijenta. ClearLift emitira foto akustične valove na ciljane oblasti putem lasera visokog intenziteta. Laserski impulsi se emitiraju u nanosekundama. Ovaj Mehanički Q-Switch efekt stvara kontrolirane dermalne ozljede - jedinstveni mehanizam djelovanja koji pruža optimalne rezultate za svaku od indikacija. Tretman je dovoljno snažan da rješava komplicirane nepravilnosti kože, hiperpigmentacije i tetovaže u više boja, a opet dovoljno nježan da tretira najosetljivijie dijelove lica, vrata ili dekoltea.
Želite da saznate više? Kontaktirajte nas još danas
Ja sam:

   Pacijent
   
    Liječnik
"ClearLift je postao moj omiljeni tretman za mnogo različitih stanja: melasma, akne, crvenilo, modeliranje kože, strije, uklanjanje tetovaža. Na tržištu nema drugi takav tretman, to zaista čini ClearLift izrazito jedinstvenim. Danas ne mogu zamisliti rad u mojoj klinici bez njega."
Dr. Dinko Kaliterna, Dermatologist, Poliklinika Poliderma, Ul. Grada Vukovara 184, Zagreb, Croatia Center