Kada sve funkcionira savršeno, to je HARMONIJA (Harmony).
Alma Harmony kombinira pun spektar estetskih indikacija, naprednih tehnologija i izuzetnih kliničkih rezultata za stvaranje potpunog estetskog sklada.
 • Kompletno, sveobuhvatno rješenje
  Alma Harmony je snažno i sveobuhvatno rješenje za širok spektar estetskih potreba. Multiaplikativna platforma je dizajnirana za tretiranje različitih indikacija, nudeći pri tome cijeli niz tehnologija, aplikatora, savjeta i metoda liječenja koje postižu izvanredne rezultate.

 • Siguran i učinkovit za sve
  Alma Harmony ima čitav niz naprednih primjena koje omogućuju pružite vrlo učinkovite, pouzdane i sigurne tretmane za razne zahtjevne probleme s kožom. Svaka tehnologija i pristup liječenju ima prvoklasnu evidenciju sigurnosti, a to je potvrđeno opsežnim kliničkim studijama. Liječnici mogu koristiti ovo rješenje za liječenje svih dijelova tijela, svih tipova kože i mogu zadovoljiti potrebe cjelokupne populacije.

 • Za sve generacije
  Harmony mogu koristiti različite generacije, a proizvod rješava estetske probleme pacijenata svih uzrasta - od tinejdžera do starijih osoba. Prilagodljivost Harmony platforme omogućuje osigurajte usko prilagođena rješenja za svaku starosnu skupinu, pri tome gradeći i dugoročne odnose zadovoljavanjem potreba pacijenata koje se vremenom mijenjaju.

 • Modularnost
  Harmony platforma sastoji se od višestrukih modula koji nude snažna rješenja za 6 najvećih indikacija, od kojih se svaka može tretirati korištenjem jedne tehnologiju ili kombinacijom tehnologija i pristupa liječenju. Moduli su dizajnirani tako da funkcioniraju neovisno, ili zajedno - kao jedinstveni kohezivni i skladni sustav.

 • Spektar mogućnosti
  Spektar primjena sustava Alma Harmony dodaje vašem poslovanju dokazan tok prihoda usmjerenog na bolje rezultate, nudeći pri tome rast prihoda. Prednosti sigurnih i djelotvornih metoda liječenja, kao i dramatični rezultati, koji ipak imaju prirodni izgled, ohrabruju pacijente da razmotre i druge metode liječenja i preporuče vaše usluge drugima, na taj način povećavajući potencijal za ostvarivanje profita. Alma Harmony sustav je nadogradiv i može se proširiti, a to vam omogućuje da se specijalizirate za bilo koji estetski segment i proširite spektar svojih kliničkih usluga uz rast vašeg poslovanja.

Alma Harmony sustav je nadogradiv i može se proširiti, a to vam omogućuje da se specijalizirate za bilo koji estetski segment i proširite spektar svojih kliničkih usluga uz rast vašeg poslovanja.