Diode Laser Alex

Za najveći spektar tipova i boja dlačica,
iskorak u tretmanima uklanjanja dlačica

 

Kako RadiSHRDiodni Laser Alex

Alexandrite valna duljina laserskog zraka

 

Almina evolucionarna Alex® tehnologija kombinira benefite visoke apsorpcije Alexandrite valnih duljina laserskog zraka, kao i tretmane, komfor i slabo održavanje diodnog lasera, nudeći pritom odlično rješenje za uklanjanje dlaka koje pokazuje sjajne rezultate, uključujući i tamnije tipove kože.

Kao dio Soprano ICE platforme, Alex će omogućiti svima tretmane za sve tipove i boje dlake, brže i bezbolne tijekom cijele godine, čineći ga nužnim proizvodom za dostizanje što brojnije klijentele.

Otkako je pušten u prodaju, Alex su koristili i klinički ispitali vodeći doktori i znanstvenici širom svijeta.

Nedavna klinička studija je usporedila Alex 755 nm diodni laser s uobičajenim 755 nm Alexandrite laserom i pokazala da je Alex laser jednako efektivan, štoviše – u SHR modu je sigurniji u odnosu na tradicionalni Alexandrite laser, dok je istovremeno znatno manje bolan za pacijente.

Alex_VS_Alexandrite_postcard_final

 

woman_ice11

 

 

Alex tehnologija posjeduje simultano i integrirano kontaktno hlađenje, bez jednokratnih, pa čak ni mobilnih ili statičkih opcija, a također je kompatibilna i sa HR i SHR modom, što ga čini boljim izborom pri tretmanu uklanjanja dlaka, kako za pacijente, tako i za one koji vrše ove tretmane.

Klinike za napredno uklanjanje dlaka širom svijeta sada na raspolaganju imaju Alex tehnologiju kao ključan dio kliničke ponude.

Alex_table

Ne propustite ovaj revolucionarni proboj u tehnologiji laserskog uklanjanja dlaka koji će vašu kliniku učiniti posebnom, a također i uvećati vaš profit i poslovni uspjeh.

Zatražite ponudu

TESTIMONIALS--Ganesh-Pai

Ako rast vašeg poslovanja u tretmanima uklanjanja dlaka, vrijeme je da se opredijelite za Soprano ICE. Iskorijenite guste dlake sa 810 diodom i odstranite rjeđe dlake uz Alex tehnologiju. Odlična kombinacija!

Dr. Ganesh Pai, Derma-Care Centre, Mangalore