Kako radi

Nagrađivani Soprano Ice se koristi
u naprednim klinikama za uklanjanje dlačica
i od strane vodećih doktora širom svijeta.

Kako RadiSHRDiodni Laser Alex

Kako radi?

Sve u jednom, multi package

PODEŠAVANJA: SHR™, SHR™ STACK & HR
Soprano Ice nudi vam višestruke tretmane:
In-Motion™ SHR Stack and Stationery, za prilagođavanje različitih potreba vaše djelatnosti.

Soprano ICE je najkompletnije i najefektivnije rješenje za lasersko uklanjanje dlaka koje je dostupno na tržištu danas.

Uključivanjem višestrukih laserskih valnih duljina laserskog zraka i tehnologija, Soprano ICE korisnicima pruža mogućnost rada s najširim spektrom pacijenata i tipovima dlake tijekom cijele godine, rješava tretmane brzo i bezbolno, postižući pritom najbolje moguće kliničke rezultate.

 

soprano
Kao stalni lider u inovacijama, Alma vam donosi najnaprednija dostupna rješenja na tržištu u području uklanjanja dlaka. Kombiniranjem pozitivnih efekata Alexandrite valnih duljina laserskog zraka i prednosti diodnog lasera, Soprano ICE nudi odlične efekte u sferi uklanjanja dlaka, kao i drugih, tekućih tretmana.

SOPRANO-ICE

Ice™ Tehnologija

Simultano hlađenje na dodir

ICE™ je napredna tehnologija za hlađenje koja rashlađuje kožu tijekom tretmana na duži period. ICE™ tehnologija hladnog safira smanjuje rizik opekotina na površini kože, istovremeno zadržavajući toplinu unutar dermisa gdje su smješteni folikuli. Hlađenje na dodir smiruje pacijenta i čini cijeli tretman znatno komfornijim nego što je bio ranije.

 

Višestruke laserske valne duljine i tehnologije

ALEX TEHNOLOGIJA DIODNOG LASERA

Za dlake svih boja i tipova

Soprano ICE nudi revolucionarno rješenje za uklanjanje dlaka korištenjem diodnog lasera baziranog na Alexandrite valnoj duljini laserskog zraka koji omogućava bolju apsorpciju energije od strane hromofora melanina.

Moćna apsorpcija omogućena ovom valnom duljinom, u kombinaciji s kontaktnim hlađenjem, tretmanom, udobnim i slabim zadržavanjem diodnog lasera daje idealno rješenje za najširi spektar tipova i boja dlaka – a naročito svijetlih i tankih dlačica.

Specifikacije:
Dioda, 755 nm, Veličina tačke 15×10 mm, do 10 Hz

SAZNAJ VIŠE


KOMPAKTNI APLIKATOR

Različite metode tretmana

Ergonomski lagani dizajn učinit će tretman znatno komfornijim za rad i ugodnijim za pacijente.

Specifikacije:
Dioda, 810 nm, Veličina kristala 12×10 mm, do 10 Hz


SPEED 

Duplo brži tretman

Napravite više sesija tretmana za manje vremena s aplikatorom koji ima široku veličinu kristala, što vam omogućuje brži tretman na većim dijelovima tijela, te najbrže i najefektivnije uklanjanje dlaka.

Specifikacije:
Dioda, 810 nm, Veličina tačke 20×10 mm, do 10 Hz


DIODNI LASER YAG TEHNOLOGIJE

Specijalizovan za tamnije tipove kože

YAG koristi diodni laser baziran na ND: YAG valnoj duljini koji omogućava umjerenu apsorpciju energije od strane hromofora melanina. Stupanj apsorpcije u kombinaciji s kontaktnim hlađenjem, tretmanom, kao i udobnim i slabim zadržavanjem diodnog lasera daje specifično rješenje za tamnije tipove kože.

YAG diodni laser, omogućava fokusirano rješenje za tamnije tipove kože.
Specifikacije:
Diode, 1064 nm, Spot Size 12×10 mm, up to 10 Hz


Pribor i dodaci

TIP ZA LICE

Obuhvaća teško pristupačna mjesta

Jedinstveni nastavak za lice omogućava tretmane teško pristupačnih dijelova, uključujući uši, nosnu šupljinu i glabele.


HIGIJENSKI TIP

Za tretmane intimnih regija

Jedinstveni špic za jednokratnu upotrebu intimnih dijelova tijela (10 komada u pakovanju).


Speed Gel

Isti tretman – Duplo brži

Alma Speed Gel je aktualna formula koja povećava efikasnost lasera i tehnologija za uklanjanje dlaka na bazi svijetlosti. Korištenjem nanotehnologije, molekule gela su postavljene tako da se vežu za hromofor melanina, pritom znatno uvećavajući apsorpciju energije unutar folikula kose. Ovako uvećana apsorpcija ubrzava cjelokupni proces tretmana, čime se postiže isti rezultat za upola manje vremena, uz korištenje manje energije po sesiji tretmana. Kada je brzina na vašoj strani, ostvariti ćete korist od maksimalne uštede vremena tretmana, potrošnje energije, kao i zadržavanja resursa.