Svedočanstva i preporuke

ŠTA KAŽU STRUČNJACI

DR MARTIN BRAUN

Vancouver Laser Center, Vancouver, BC, Canada

Smatram da je Soprano SHR prva inovacija u sferi laserskog uklanjanja dlaka u prethodnih deset godina. Sada imamo mogućnost za tretmane svih tipova kože sigurno, uz miminalni bol.

FERNANDO URDIALES, MD

Director of Miramar Medical Institute, Malaga, Spain

Soprano SHR je doveo do revolucije u medicinskoj fotoepilaciji, doprinoseći trajnijim i boljim rezultatima u usporedbi s konvencionalnim tehnologijama. “IN-Motion” tretman koji primjenjuje niske fluence pri visokom stopu ponavljanja omogućavaju fotoepilaciju prilagođenu svakom pacijentu. Soprano radi sa svim tipovima kože i dlake, tijekom cijele godine, uz konzistentne, sigurne i pouzdane rezultate. Omogućavajući više prednosti za pacijente u odnosu na sve konkurentske proizvode, Soprano SHR je osnovno sredstvo za estetsku praksu današnjice.

PATRICK BOWLER, Master biologije

Co-Found of the British Association of Cosmetic Doctors Court House Clinics, UK

Bezbolni tretman nije jedini novitet, naravno. Soprano također ima aparate s najvećom pokrivenošću površine, s velikim 12 × 10 mm kristalom i do 10 Hz stopom ponavljanja. Bez dodatnih troškova, Soprano je vrlo isplativ i jednostavan za korištenje. Sopranovo bezbolno uklanjanje dlaka je preinačilo ovo iskustvo za muškarce budući da, priznajmo, muškarci teško podnose bol! Tretman i rezultati su također brzi, što Soprano čini vrlo privlačnim za mušku klijentelu.

DR TANIA MENEGHEL, DERMATOLOG

Renaissance Clinic, São Paulo, Brazil

Upotreb SHR kod bolesnika s tamnim tipovima kože može značajno smanjiti bol ili nelagodu i smanjiti rizik od plikova, krasti i hiberpigmentacije na minimum.

DR CHRISTOPHER ZACHARY

Department Chair, University of Califonia, Irvine, USA

Znatno manje je bola kod upotrebe Soprano SHR-a u usporedbi s Duet-om.

Dr. Chytra Anand

Kosmoderma, Bangalore

“Soprano ICE se izdvaja od gomile dostupnih sustava za uklanjanje dlačica
zbog svojih rezultata, lakoće uporabe i trajanja učinka. postiglo smo
95% uklonjenosti upornih dlačica sa samo 3-4 tretmana.”

Dr. Ganesh Pai

Derma-Care Centre, Mangalore

Ako rast vašeg poslovanja u tretmanima uklanjanja dlaka, vrijeme je da se opredijelite za Soprano ICE. Iskorijenite guste dlake sa 810 diodom i odstranite rjeđe dlake uz Alex tehnologiju. Odlična kombinacija!